Published On: lun, iul. 30th, 2018

Agenta de politie care si-a impuscat mama si fiul de sase luni, laudata de fostul sef

Gestul politistei din Targu-Jiu, care duminica si-a impuscat mortal mama si fiul de doar sase luni, dupa care s-a sinucis, i-a socat pe colegii si prietenii ei.

Seful tinerei de 33 de ani sustine ca a fost “o politista exceptionala”, acesta fiind si nasul agentei.

Daniel Brotea, seful Politiei Transporturi Feroviare Gorj, spune ca agenta care se afla in concediu de maternitate a fost foarte apreciata la locul de munca.

“Ca angajata nu a avut niciodata probleme. Fost o politista exceptionala. Foarte buna. Mai buna deca un politist barbat, profesional vorbind. Atrecut toate testele psihologice. Toata lumea este socata, ne pare rau si nu avem cuvinte. Era in maternitate, eu sunt nasul lor, nu i-am mai vazut de la botezul copilului, de doua luni. Nu s-au plans niciodata, la mine nu. Nu am realizat ca ar fi o problema”, a declarat, corespondentului Mediafax, Daniel Brotea, seful Politiei TF Gorj.

Crima ingrozitoare a avut loc in casa de vacanta a familiei, din comuna Balesti.

Dupa spusele primarului din localitate, Madalin Ungureanu, sotul politistei a declarat ca se afla la o farmacie din Targu-Jiu, in momentul comiterii faptelor, pentru a cumpara medicamente copilului.

La intoarcere, barbatul, care este politist la Matasari, in judetul Gorj, a sunat la 112 anuntand ca sotia sa si-a impuscat mortal mama, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul sau. Fiul celor doi, un baietel de sase luni, a fost si el impuscat. Acesta a supravietuit pana cand a ajuns la spitalul din Targu-Jiu, unde a fost anuntat decesul.

Mama agentei, o femeie de 54 de ani, era angajata Primariei Targu-Jiu, ca secretara in cadrul Directiei de Patrimoniu.

Purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, a declarat ca in jurul orei 19.00, un politist din cadrul Postului de Politie comunal Matasari, a anuntat, prin apel 112, ca sotia sa, agent de politie la TF Targu-Jiu, incadrata in 2006, si-a impuscat mortal mama, in zona toracelui, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasandu-se la fata locului, in comuna Balesti, sat Ceauru, judetul Gorj, in interiorul locuintei, politisti au gasit un minor, in varsta de sase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni in zona capului. Politista a fost gasita cazuta, langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat.

Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, a mai spus ca politistul detinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinta acestuia, la inceputul acestui an.

Din declaratiile sotului, se pare ca femeia a fost cea care, din cauza depresiei de care suferea in urma nasterii, ar fi recurs la acest gest socant si dureros si si-a omorat bebelusul, apoi mama si in final s-a sinucis.

Toate aceste fapte, parca desprinse dintr-un film de groaza, s-au intamplat cand sotul agentei era plecat sa procure medicamentele de pe o reteta, la farmacie, in Targu-Jiu.

Politista a fost testata psihologic ultima data in luna mai a anului 2017, inainte de a intra in concediu maternal si trecuse testul cu brio.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>