Published On: mar, iul. 31st, 2018

Autoturism marca Mercedes, cautat de autoritatile din Italia, descoperit in Sculeni

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit si retinut pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Mercedes C200CDI, in valoare de aproximativ 70.000 lei, cautat in vederea confiscarii de catre autoritatile din Italia.

In data de 30 iulie, in jurul orei 00.15, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova, Valeriu P., in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes C200CDI, an fabricatie 2013, inmatriculat in Belgia.

 La controlul de frontiera, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca fiind „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de catre autoritatile italiene.

Cu privire la aspectele constatate, Valeriu P. a declarat ca a achizitionat autoturismul platind suma de 15.000 de euro. Totodata, barbatul a mai mentionat ca nu avea cunostinta despre faptul ca autoturismul este implicat in vreun litigiu si cautat de autoritati.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul, in valoare de 69.150 lei, a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>