Published On: mar, iul. 31st, 2018

GALERIE FOTO/ Accident ca-n filme pe Calea Calarasilor/ Sase dintr-o lovitura

Ieri, in jurul orei 17.00, pe Calea Calarasilor, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate sase autoturisme.

Din spusele politistilor, raspunzatoare pentru acest eveniment rutier se face o soferita in varsta de 30 de ani, din Judetul Prahova, care a reusit sa produca un accident in lant ce au fost avariate sase autoturisme.

Soferita, care se deplasa pe Calea Calarasilor, si care circula pe banda a doua de mers, a virat stanga fara sa se asigure la schimbarea directiei de mers, intrand in coliziune cu soferul unui autoturism marca BMW, in varsta de 39 de ani, care circula pe banda a treia de mers.

In urma impactului, alte patru autovehicule care erau stationate regulamentar, au fost acrosate si avariate serios.

Din fericire, accidentul provocat de soferita din Judetul Prahova care era la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, nu a inregistrat victime, fiind inregistrate doar pagube materiale.

Politistii au supus la proba aparatului etilotest ambii conducatori auto, insa, din rezultatele provenite s-a stabilit ca niciunul dintre soferi nu consumase bauturi alcoolice.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>