Published On: mar, iul. 31st, 2018

Scandalul privind numarul de inmatriculare anti-PSD continua

Razvan Stefanescu, proprietarul masinii cu numar de inmatriculare anti-PSD, s-a deplasat, marti, la politie, insotit de avocat pentru a le cere politistilor de la Brigada Rutiera a Capitalei amanunte privind dosarul in care este vizat. Barbatul a spus ca va depune o plangere penala pentru ca luni, cand a fost dus la politie, nu i-a fost permis sa-si duca fiul intr-un loc in care sa fie supravegheat, copilul fiind nevoit sa-l insoteasca la sediul Brigazii Rutiere.

“Nu am fost informat ca autoritatile din Suedia mi-au retras numerele, probabil am primit scrisoare in Suedia, e ok, daca ei considera ca trebuie suspendate, n-am nicio problema. Mi-au spus ca sunt numere inactive si din cauza asta mi-au suspendat permisul. In opririle precedente ale politistilor, i-am intrebat daca am voie sa schimb placutele, mi-au spus sa nu le schimb pentru ca as putea savarsi alta infractiune, e mai bine sa merg cu astea. Cat in privinta copilului, voi face plangere penala, nu am omorat pe nimeni,m-ar fi putut lasa o ora sa-mi duc copilul undeva, sigur ca voi face plangere penala. Daca cei din Suedia au decis ca placutele nu sunt ok, nu voi continua. As vrea sa-mi recuperez permisul, nu-mi pare rau, eu am consultat DEX-ul si am considerat ca sunt ok placutele, au fost de acord si cei din Suedia, dar cei din Romania dupa trei saptamani si-au dat seama ca nu sunt legale”, a declarat posesorul masinii, Razvan Stefanescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>