Published On: joi, iul. 12th, 2018

VIDEO: Un individ a fost surprins in timp ce fura dintr-un autoturism mai multe bunuri

Locuitorii cartierului Chercea sunt in alerta dupa ce, marti noapte, un individ a furat din autoturismul unui vecin mai multe unelte si scule folosite in constructii.

Camerele de supreveghere a unui locuitor din zona, au surprins evenimentul.

Din declaratiile martorilor se pare ca individul a ajuns in locul cu pricina hotarat sa fure din autoturismele parcate pe strada. Acesta a incercat sa deschida toate autovehiculele, pana a ajuns la autoturismul marca Volkswagen Golf, parcat in fata imobilului persoanei pagubite, si a reusit sa il dechida.

Foarte linistit, hotul a sustras din automobil tot ce i s-a parut de valoare. Pe langa sculele si uneltele mentionate mai sus, a furat si un casetofon.

Locuitorii de pe strada pe care s-a desfasurat furtul, si de pe strazile din apropiere, se tem sa nu fie si ei pradati de hoti.

Mai toti cetatenii din zona s-au mobilizat, oferindu-i pagubitului imagini surprinse pe camerele de supraveghere pentru a ajuta la prinderea faptasului.

Pagubitul a anuntat furtul la politie, astfel in cauza a fost demarata o ancheta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>