Published On: mie, iul. 18th, 2018

Volvo plin cu pachete de tigari de contrabanda

Politistii de frontiera botosaneni au depistat un cetatean roman care transporta in autoturism 10.000 de pachete cu tigari de contrabanda, ambalate in colete, ce urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona.

In data de 17.07.2018, actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti Prut-I.T.P.F. Iasi, au organizat o actiune specifica pe lina combaterii contrabandei cu tutun in zona de competenta.

In jurul orelor 21.50, in localitatea Crasnaleuca, politistii de frontiera au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism marca Volvo, inmatriculat in Bulgaria.

In autoturismul condus de cetateanul roman Robert P., in varsta de 22 de ani, au fost descoperite mai multe colete cu tigari, ambalate in cutii de carton, in care au fost inventariate 10.000 pachete cu tigari, marca Ritm, de provenienta R. Moldova, in valoare de 116.250 lei.

Tanarul aflat la volan a declarat ca tigarile au fost preluate de la malul raului Prut de la persoane necunoscute, pentru a le transporta in localitatea Crasnaleuca.

In cauza, a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Politistii de frontiera continua cercetarile impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si stabilirii intregii activitati infractionale.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>