Published On: lun, oct. 29th, 2018

„Povesti cu Zana Maseluta pentru copii si parinti”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila gazduieste un nou atelier dedicat atat copiilor, cat si adultilor. „Povesti cu Zana Maseluta pentru copii si parinti” este un atelier de educatie privind igiena orala, sustinut de dr. Oana Pireu. Intalnirile vor avea loc sambata, in zilele de 10 si 17 noiembrie, 8 si 15 decembrie 2018, de la ora 10.00.

Coordonatorul activitatii isi propune sa realizeze doua grupe, ambele formate din cinci copii, insotiti de un parinte/bunic. Grupa I: copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, grupa II: copii cu varste intre 8 si 12 ani. Informatii si inscrieri la Sectia imprumut pentru copii. Ludoteca din cadrul bibliotecii.

Atelierul face parte din activitatile propuse in cadrul proiectului „Fabrica de Povesti: Proiect inter-generational” finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Mentionam ca proiectul, al carui manager este dr. Eduard Claudiu Braileanu, seful serviciului “Relatii cu Publicul” din cadrul bibliotecii, a fost castigat de institutia publica anul acesta.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>