Published On: joi, oct. 25th, 2018

“SI… TOTUL E POVESTE“

Teatrul de Papusi Braila vine in intampinarea evenimentelor prilejuite de aniversarea Centenarului Marii Uniri cu o expozitie de papusi, in scopul de a pune la dispozitia celor interesati informatii despre istoria Teatrului de Papusi din Braila, dar si a povestilor nemuritoare pentru copii care au fost interpretate pe scena teatrului.

Expozitia are loc la Braila Mall in perioada 22 – 31 octombrie 2018 si permite copiilor, parintilor dar si bunicilor, care au fost si ei candva copii, sa revada unele papusi, care altadata i-au bucurat si le-au incantat copilaria.

Aceste minunate papusi au  fost concepute si construite, cu maiestrie artistica, pana la momentul in care apar in poveste, de catre: scenografi, sculptori, butafori, tamplari si pictori.

Papusile au fost pastrate si conservate in bune conditii, fiind o dovada vie a faptului ca povestile au existat, exista si vor dainui peste ani.

Aceste papusi au prins si prind viata in continuare datorita manuiri cu pricepere, talent, daruire si dragoste pentru aceasta arta unica, de catre actorii manuitori ai Teatrului de Papusi Braila.

Va invitam pe data de 27 octombrie 2018, ora 1700, la atelierul de manuire papusi, unde copiii vor invata tainele manuirii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>