Published On: lun, feb. 18th, 2019

Condamnari grele pentru autorii crimei interlopului de la Braila

Sandel Serbu, un interlop brailean de 36 de ani, a murit in urma cu un an dupa ce a fost lovit cu bate si rangi pe o strada din Ilford, o suburbie a Londrei. Totul s-a petrecut in data de 12 noiembrie 2017. Politia Metropolitana a anuntat acum ca ucigasii lui Sandel Serbu (Sorin Braileanul) au fost condamnati la inchisoare si a facut publice detalii socante din ancheta. Acesta a fost batut cu bestialitate in Ilford si lasat sa moara in strada.

Momentul agresiunii a fost surprins de camerele de supraveghere. In imagini se vede cum Sandel Serbu este atacat la iesirea dintr-un magazin, fiind urmarit de mai multi barbati.

Victima a fost lovita in cap cu bate si rangi si a fost lasata intr-o balta de sange. La un moment dat, prietenul lui Sandel a iesit din masina, pentru a-l scoate din mainile agresorilor, insa a fost si el amenintat: “Te voi ucide daca te misti. Stai deoparte!”, i-au strigat indivizii. Sandel a reusit sa fuga de atacatorii sai, insa nu dupa o foarte mare distanta s-a prabusit la pamant, iar indivizii l-au snopit, din nou, in bataie. Agresorii au fugit cand prin zona a trecut o ambulanta, iar echipajul medical a vazut cum braileanul era batut.

Serbu a fost dus la spital in stare critica si a murit dupa cateva ore. Saptamana trecuta, trei barbati romani au fost gasiti vinovati si condamnati. Razvan Vladescu (27 de ani) si fratele lui, Araman-Nardi Stoica (25 de ani), au fost gasiti vinovati de crima cu premeditare si posesie de arme albe, iar Ionut Vasile (28 de ani) a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Vladescu a primit inchisoare pe viata, din care va executa cel putin 26 de ani, fratele lui – inchisoare pe viata cu minim 23 de ani de detentie, iar Vasile 12 ani de inchisoare. Judecatorii au stabilit motivul crimei drept o rafuiala ce avusese loc in urma cu doua luni. Inspectorul-sef al anchetei, Paul Considine, a precizat ca a fost un caz complex si a declarat ca spera ca familia barbatului sa-si gaseasca linistea dupa ce vinovatii au fost pedepsiti.

Serbu ar fi condus o grupare mafiota care ar fi facut trafic de droguri si de persoane.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>