Published On: vin, feb. 22nd, 2019

Interlopii romani fac legea si la Roma / Politisti italieni inconjurati si amenintati in timpul unei urmariri

Momente de groaza pe o strada din Roma. Politistii italieni au fost inconjurati si amenintati, ieri, de interlopii romani, in timpul unei urmariri pentru prinderea a doi tineri romani banuiti de trafic de droguri, detinere de arme si furturi. La volanul masinii era un tanar de 24 ani insotit de un prieten in varsta de 17 ani.

Totul s-a intamplat, ieri dupa-amiaza, in cartierul Tor Bella Monaca de la periferia Romei. La un moment dat, politistii au lovit masina fugarilor si astfel au reusit sa ii opreasca. In acel moment, zeci de interlopi romani au inconjurat fortele de ordine si au inceput sa ii ameninte pe politisti pentru a-i scapa pe cei doi tineri.

Pentru a-i indeparat pe interlopi, unul dintre politisti a scos pistolul si a tras in aer mai multe focuri de avertisment.

Dupa ce i-au arestat pe cei doi romani, politistii au efectuat o perchezitie in casa unei femei in varsta de 54 de ani, proprietara masinii conduse de tanarul de 24 ani, din Sardinia. Aceasta romanca si ea era banuita ca, impreuna cu fiica ei de 29 de ani, i-au ajutat pe interlopi.

Astfel, cu ajutorul unui caine special antrenat, carabinierii au gasit intr-o masina a femeii 650 grame de marijuana, dar si un pistol Wesson Special de calibrul 38.

Atat cei doi romani, cat si cele doua femei, au ajuns in arest.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>