Published On: mie, feb. 20th, 2019

O romanca a devenit eroina in Italia

Un batran italian a fost batut crunt de catre fiul sau in data de 18 februarie in provincia Frosinone. Motivul scandalului  il reprezinta o mostenire care trebuai impartita. Ingrijitoarea romanca a sarit in ajutorul batranului si a chemat carabinierii. Astfel batranul a scapat cu viata. Femeia a fost laudata de carabinieri pentru curajul dovedit si prezenta de spirit. Acum batranul o considera o fiica, multumindu-i deoarece datorita ei este in viata.

Nu era prima data cand cei doi se certa pe bani dar de aceasta data lucrurile au degenerat iar, daca in preajma nu era romanca, batranul nu ar mai fi avut sanse in fata furiei fiului sau. Actiunea a fost oprita la timp de ingrijitoare care s-a bagat intre cei doi, luandu-i apararea bietului batran, fara a se gandi o clipa la propria viata.

Auzind carabinierii venind, agresorul a fugit dar a fost prins la scurt timp, acesta nereusind sa se indeparteze prea mult. Au fost confiscate armele delictului, un baston si un ciocan iar agresorul a fost incarcerat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>