Published On: joi, feb. 21st, 2019

Socant. Copiii unei romance din Italia au aflat de pe Facebook ca mama lor este moarta

Viorica Burtea, de 35 de ani s-a stins fara nimeni la capatai pe un pat rece intr-un spital din Ferrara in urma unei boli cumplite. Trupul neinsufletit a zacut mai multe zile la morga fara ca nimeni sa  il revendice.

Un articol a aparut in presa intaliana in care se facea apel la cei care o cunosc pe Viorica, sa i-a legatura cu carabinierii in cel mai scurt timp. Comunitatea romanilor din Italia s-a sesizat si a distribuit pe Facebook buletinul cu poza decedatei. In acest fel, copiii decedatei, cu varstele de 14 si 15 ani care locuiesc in Prahova, sub ingrijirea bunicii, au aflat ca mama lor nu mai traieste, recunoscand-o in poza din actul de identitate. Aceasta si-a abandonat in urma cu 8 ani familia, facandu-se nevazuta in tot acest timp.

Destinul trist al Vioricai continua si dupa moartea acesteia. Afland adevarul, familia a declarat ca nu doreste sa ii aduca trupul neinsuflatit in tara.

Acum Viorica va fi inmormantata departe de acasa, in Ferrara, din mila primariei de acolo. Reprezentanta Casei Funerare Diaconu, care a facut legatura dintre autoritatile italiene si familia raposatei a declarat ca Viorica va fi inmormantata in Italia cu toata randuiala crestinesca cu preot, lumanari si o cruce la capatai.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>