Published On: mie, feb. 6th, 2019

Soferi romani de TIR prinsi conducand cu ochii in laptop / motivul neatentiei FILMELE XXX

Stirile despre inconstienta unor soferi par sa nu se mai sfarseasca. De data aceasta totul s-a petrecut in Franta. Mai multi soferi romani de TIR au fost prinsi acolo conducand cu ochii in laptop, uitandu-se la filme pentru adulti. Controalele politiei i-au depistat pe camionagii noaptea, pe A36, in apropiere de Bessoncourt.

Controalele au avut loc incepand cu mijlocul lunii decembrie si politistii au depistat sapte soferi de TIR straini, romani, polonezi, cehi si spanioli, care conduceau cu ochii in laptop, privind la filme pentru adulti. Toti soferii au fost amendati cu 750 de euro si le-au fost confiscate dispozitivele pe care urmareau filmele.

Patrick Barriere, comandantul echipei de control a explicat pentru felul in care au fost depistati soferii si cum e posibil ca ei sa conduca uitandu-se la filme: “Am facut controale inopinante, dar am depistat cinci soferi la controlul radar, depasisera viteza. Intr-o luna si jumatate am confiscat sapte calculatoare. Ii putem vedea prin binoclu, se vede ecranul stralucind. Bordul la camioane e lat, ei pun camionul pe pilot automat si monteaza laptop-ul in dreapta lor pe bord. De obicei cand ne vad pe sosea anchid capacul laptop-ului, dar le-am gasit mergand.”

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>