Published On: vin, feb. 15th, 2019

UPDATA: Cristian si Sebastian Sandulache monstri cu chip uman NU se potolesc nici in inchisoare

Cristian Sandulache, in varsta de 35 de ani, care a fost condamnat in ianuarie la 55 de ani de inchisoare pentru mai multe infractiuni extrem de grave, este tinut in izolare in inchisoarea Asturia dupa ce ar fi incercat sa il ucida pe unul dintre fostii lui locotenenti, care a colaborat cu anchetatorii si l-a turnat.

Cel care a fost snopit in bataie este Marian Meauca, si el condamnat in acelasi proces, la 2 ani de detentie. Profitand de o intalnire cu avocatii, pe 1 februarie, Sandulache, ajutat de un alt detinut, l-ar fi izolat pe Meauca si l-ar fi batut pana l-ar fi lasat lat. Victima, cu rani grave, a ajuns la spitalul Central din Asturia.

Marian Meauca a fost unul dintre locotenentii fratilor Sandulache si el le-ar fi ajutat pe romancele terorizate de cei doi sa fuga si sa depuna plangeri la politie. Ulterior a colaborat cu anchetatorii si le-a oferit mai multe dovezi ale vinovatiei celor doi frati.

Cristian Sandulache a fost izolat intr-o celula pazita exact cum sunt pazite celulele teroristilor. In plus, autoritatile au decis sa il transfere intr-o inchisoare de maxima siguranta din alta provincie pe fratele lui, Sebastian, condamnat la 53 de ani.

Cristian si Sebastian Sandulache, frati de origine romana, au fost acuzati de trafic de fiinte umane, prostitutie prin constrangere si spalare de bani negri. Cei doi au fost condamnati la 108 ani de inchisoare pentru faptele comise in orasul Oviedo din Spania, respectiv cate 54 de ani fiecare si obligati sa achite cate 500.000 de euro fiecare pentru spalare de bani, dar si suma de 285.000 de euro drept daune morale pentru victime. Decizia nu a fost definitiva si a fost atacata cu apel, apel ce se judeca in aceasta perioada.

Ei ar fi rapit, violat si batut in mod frecvent conationale in Spania, unde deschisesera un adevarat bordel. Cei doi au reusit sa stranga o avere, 1,5 milioane de euro, din trafic de persoane si obligarea a zeci de romance sa se prostitueze in cluburi din Llanera si Siero.

Unele fete ar fi fost torturate pentru a se supune dorintelor lor barbare. Nu numai ca le obligau sa se prostitueze, dar le bateau si mai ales le violau cu intentia clara de a le provoca dureri cat mai acute. Potrivit procurorilor ei reuseau sa castige pana la 10.000 de euro pe noapte din vanzarea corpurilor victimelor lor.

Acuzarea a explicat ca intr-una dintre situatii bratul unei femei a fost taiat cu o spada de samurai, in timp de alte victime au fost obligate sa manance bancnote in euro daca nu reuseau sa aduca bani suficienti. Fratii ar fi fost ajutati de un al treilea barbat, Ionut Baciu, pentru ca “victimele sa inghita” banii. “Daca se mai intampla o data, veti manca monede metalice”, era una dintre amenintari.

Doua dintre victime au descris la tribunal experientele dramatice prin care au trecut, sustinand ca au fost pacalite sa creada ca barbatii vor deveni logodnicii lor. Au povestit ca au sosit in Spania cu cei doi frati care le-au promis o viata mai buna, dar cand au ajuns la destinatie au fost batute, violate si obligate sa devina prostituate. Una dintre victime a declarat in fata Curtii ca fratele mai mic, Cristian, ar fi amenintat ca le va da foc mamei si bunicei ei, in timp ce alta vicitma a declarat ca cei doi o vor viola pe sora ei minora daca nu facea tot ce ii cereau.

Unele tinere, pe care amandoi fratii le violau frecvent, au ramas gravide si au fost trimise in Romania, obligate sa avorteze. Fetele castigau si 10.000 de euro pe noapte si erau platite cu “circa 200 de euro la fiecare doua saptamani”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>