Published On: mar, mart. 5th, 2019

Durerea unei familii de romani /  Incurcarea macabra a unui fat mort cu un picior amputat

O poveste incredibila demna de subiectul unui film de groaza. O familie de romani, rezidenta in Umbria, Italia a trecut prin momente de panica si groaza cand in locul fatului nascut mort au primit un picior amputat al unei persoane decedate. Schimbul macabru s-a petrecut la Spitalul Alto Tevede din provincia Perugia. Totul s-a petrecut acum un an iar reprezentantii spitalului incearca sa inchida cazul cu simple scuze. Prin urmare, la romanca de 40 ani a ajuns piciorului unui om amputat inainte ca acesta sa moara iar in sicriul barbatului, in loc de picior a fost pus corpul fatului nascut mort. Acesta din urma a fost asa inmoramantat.

Institutia Sanitara Regionala Umbria a dat vina pe directorul agentiei de servicii funebre care s-a ocupat de inmormantarea barbatului cu piciorul amputat.

Intamplarea s-a desfasurat astfel. In noiembrie 2016 micutul familiei de romani s-a nascut mort. Fatul a fost retinut la spital pentru efectuarea necropsiei. Totul a durat doi ani. Abia in anul 2018 familia a avut acces la camerele frigorifice ale spitalului, unde au descoperit ca in locul fatului era depozitat un picior amputat al unui barbat. Dupa doua zile soseste o scrisoare prin care familia este instiintata ca trupul fiului lor a fost depus si inmortamantat in sicriul unui barbat.

Familia de romani s-a adresat avocatului Tiberiu Baroni care ii va ajuta sa faca lumina si sa inteleaga cum a fost posibil schimbul sinistru care a dat peste cap viata a doua familii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>