Published On: mie, mart. 20th, 2019

Impins de foame, un roman din Anglia a primit o pedeapsa oarecum bizara pentru ca a furat mancare dintr-un magazin

Un roman in varsta de 32 de ani, plecat in Anglia pentru a-si cauta un loc de munca, a fost condamnat la o zi de inchisoare dupa ce a furat un carucior cu mancare in orasul Bingham.

Florin Stoian a fost prins in flagrant vineri, 15 martie, in fata magazinului Lidl din orasul Bingham (comitatul Nottinghamshire). Romanul furase un carucior plin cu mancare si alte produse, in valoare totala de 730 de lire sterline.

Adus in fata unui judecator de la Curtea de Justitie din Nottingham, romanul a pledat vinovat si a declarat, prin intermediul avocatei, ca a fost fortat sa fure mancare.

Judecatorul l-a iertat pe roman si l-a condamnat la o singura zi de inchisoare.

Totusi, Florin Stoian a fost avertizat ca daca va mai fura va fi considerat ‘hot profesionist’, iar pedeapsa va fi una drastica. “Oamenii care calatoresc prin orase pentru a fura, pot fi considerati hoti profesionisti si sunt trimisi imediat la inchisoare. Este posibil ca acest lucru sa se intample si cu tine daca incerci din nou”, i-a spus judecatorul.

La sfarsitul sedintei de judecata, romanul a fost lasat liber, avand in vedere ca si-a petrecut weekend-ul in arestul Politiei, iar judecatorul a decis ca acesta si-a ispasit pedeapsa de o zi de inchisoare.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>