Published On: mie, mart. 27th, 2019

Prostituate din Galati venite la Braila in ”interes de serviciu”, prinse furand clientii ”fetelor noastre”   

Numai in ultima saptamana, politia a amendat 8 ”domnisoare” cu sanctini in valoare de 4000 lei pentru prostitutie. Acestea au fost acuzate de atragerea de persoane, savarsita in localuri, parcuri, pe strazi sau in alte locuri publice in vederea practicarii de raporturi sexuale cu acestea spre a obtine foloase materiale. Mai nou este faptul ca acum vin si din alte orase pentru a se prostitua in Braila.

Astfel ca:

U.R.-D., in varsta de 23 ani, din sat Potcoava, com.Independenta, jud.Calarasi, a fost sanctionata cu amenda de 500 de lei, fiind depistata pe Sos.Baldovinesti, la intersectie cu str.Tudor Vladimirescu, atragand persoane in vederea practicarii de raporturi sexuale.

Ch.M., in varsta de 20 ani, din mun.Galati, str.Laminoristilor, jud.Galati, a primit 500 lei amenda, fiind depistata pe Sos.Baldovinesti, la  intersectie cu str.Tudor Vladimirescu, atragand persoane in vederea practicarii de raporturi sexuale.

T.M.-A., in varsta de 21 ani, din sat Ivesti, jud.Galati,  a fost sanctionata tot cu 500 de lei, fiind depistata pe Sos.Baldovinesti, la  intersectie cu str.Tudor Vladimirescu, atragand persoane in vederea practicarii de raporturi sexuale.

 

Citeste si  “Ce am gasit, al meu este!” ideea gresita pe care a mers un biciclist din Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>