Published On: mie, mart. 13th, 2019

Socant / O romanca a devenit proxeneta pentru propia fiica de 13 ani

Sase persoane au fost arestate in provincia Agrigento, Italia, in cazul unei minore de 13 ani, de origine romana, abuzata sexual in nenumarate randuri. Printre ei se numara mama fetei si cinci italieni cu varste cuprinse intre 18 si 68 ani rezidenti in localitatile Menfi e Gibellina.

Acuzatiile aduse de procurorul de caz sunt multiple: inducerea agravata la prostitutie, favorizarea si exploatarea acesteia, violenta sexuala si prostitutie cu minori.

Ancheta incepe in 2017 in localitatea Sambuca, Sicilia cand, in urma unui control nocturn, intr-o masina, in toiul noptii este descoperita o pereche ciudata: o fetita de 13 ani si un barbat de 60, de loc din localitatea Gibellina. Intre acestia nu exista raporturi familiale. Va reiesi ca acesta o ducea pe fetita intr-un saivan de oi pentru a fi abuzata de alti indivizi. Mai grav este ca acest lucru se intampla cu acordul si la insistentele mamei fetitei.

Sunt arestati mama si barbatul in timp ce fetita este plasata intr-o casa, sub ingrijiri.

Cercetarile continua si, din interceptari si urmariri reiese intreaga poveste, cu amanunte si descrieri minutioase si din partea copilei care vorbeste despre amenintarile si bataile primite de la mama pentru a se prostitua. Pe cat? Intre 300 si 200 de euro, in functie de client.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>