Published On: joi, mart. 7th, 2019

Un roman a incercat sa introduca in tara 9000 tigarete. Vezi unde au fost ascunse tigarile

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit aproximativ 9.000  de tigarete, pe care un cetatean  roman a incercat sa le introduca ilegal in tara, ascunse in doua locuri special amenajate  in  spatiul dintre parbriz si bordul autoturismului pe care il conducea.

In data de 05 martie, in jurul orei 08.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iasi s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman V.G., domiciliat pe raza judetului Iasi, in varsta de 53 de ani, conducand un autovehicul marca Ford Galaxy, inmatriculat in Polonia.

Politistii de frontiera au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control

amanuntit, in urma caruia au fost descoperite, ascunse in doua locuri special amenajate  in  spatiul dintre parbriz si bord, 8.720 tigarete (436 de pachete), de provenienta Duty-Free.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare de 2.130 de lei, a autoturismului, in valoare de 9.400 de lei,  si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenzi in valoare totala de 8.000 de lei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>