Published On: mar, apr. 16th, 2019

9.100 tigarete confiscate la vama. Nici prin cap nu iti trece unde erau ascunse

Politistii de frontiera vasluieni impreuna cu inspectorii vamali au descoperit la controlul de frontiera tigari de provenienta R. Moldova, ascunse in roata de rezerva a unui autoturism.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita- I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul din R. Moldova N.N., in varsta de 21 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Transporter, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului si persoanei, echipa comuna de control, formata  din politisti de frontiera si lucratori vamali, descoperind ascunsa in roata de rezerva a autoturismului, cantitatea de 9.100 tigarete (455 pachete), cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de  2.139  lei, sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare de 6.000 lei, precum si retinerea autovehiculului, pana la plata amenzii.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>