Published On: lun, iun. 10th, 2019

Cum sa-ti petreci vacanta de vara in siguranta? Politistii braileni organizeaza discutii cu elevii pentru cresterea gradului de siguranta

Ultima saptamana de scoala reprezinta un bun prilej pentru oamenii legii de a discuta cu elevii despre cum sa-si petreaca vacanta de vara in siguranta.

In saptamana 10-14 iunie, in unitatile de invatamant din municipiul Braila vor fi prezenti politisti, jandarmi, specialisti antidrog si antitrafic, precum si politisti anticoruptie, care vor sta de vorba cu elevii in cadrul unor mini-sesiuni de informare si instruire.

Demersul instructiv preventiv al elevilor sa deruleaza cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Braila, in baza Planului Comun de Actiune pentru cresterea gradului de siguranta a elevilor si a personalului didactic din invatamantul preuniversitar.

Activitatile au scopul de a realiza pregatirea antivictimala si antiinfractionala a elevilor pentru petrecerea in siguranta a vacantei de vara si vor fi derulate de echipe mixte formate din lucratori ai structurilor reprezentate in cadrul Comisiei de Monitorizare a Activitatii Preventive, constituite in baza Ordinului M.A.I. nr. 119/2017, privind organizarea activitatilor cu caracter preventiv in domeniul ordinii si sigurantei publice desfasurate de structurile Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul de Politie Judetean Braila, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila, Serviciul Judetean Anticoruptie Braila, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Braila si Centrul Regional Galati al A.N.I.T.P.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>