Published On: mie, iun. 5th, 2019

Haideti la teatru! / Premiera la Braila, comedia „Insomniacii”!

In data de 11 iunie ora 20:00 la Palatul Lyra din Braila se joaca o comedie savuroasa despre ocupatiile absurde ale celor care sufera de insomnie incurabila, despre oameni ratacind in absurd care se agata de ganduri revelatoare, oricat de caraghioase, in speranta iesirii din anonimat. Insomniacii!
Trei nebuni care se intalnesc noaptea in parc, pentru ca la fel ca multi dintre noi, sufera de insomnie. Dorinta iesirii din anonimat, din banalitatea vietii si a conditiei umane dramatice, ii conduc la o serie de aberatii nascute din ganduri revelatoare si rataciri in absurd, intr-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extraterestri, oameni-paianjeni, descoperiri si alte asemenea.
Spectacolul este demonstratia perfecta a faptului ca, in miscarea sa browniana, universul interior al fiecaruia, indiferent de legile absurde care il guverneaza, se poate ciocni de altele, asemenea, avand ca efect nu un impact cutremurator, ci un imprevizibil umor de situatie. O comedie nebuna cu si despre nebuni si nebunie.

Biletele se gasesc Palatul “Lyra”, Str. Cojocari, Nr. 21, de luni pana vineri intre orele 16:00 – 20:00.
Ptet bilet: 80 lei
Relatii suplimentare si rezervari la tel:
0787 81 70 63.
Autorul piesei este Mimi Branescu, iar distributia formata din Leonid Doni, Gheorghe Ifrim si Marius Chivu face din aceasta piesa o remarcabila comedie de situatii!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>