Published On: lun, iul. 8th, 2019

Presedintele CJ Braila Iulian Chiriac a angajat-o pe nasa lui Bunea Stancu secretara / Nasa e pensionara, dar lucreaza “pe la contabilitate”

Cel mai prost presedinte al Consiliului Judetean Braila pe care l-au avut brailenii pana acum, asa cum rezulta dintr-un sondaj realizat la comanda Infobraila, se arata in fata camerelor de luat vederi, la conferintele de presa sau in plenul Consiliului Judetean, drept un dizident al “epocii Bunea Stancu” si nu se sfieste sa-i acuze pe altii de legaturi cu acesta.

“Praful” pe care presedintele Chiriac il arunca in ochii brailenilor nu face decat sa-i ascunde adevaratele intentii si pasiuni. Cum ar putea Chiriac sa uite serviciile pe care fostul baron PSD i le-a facut, atat politic cat si profesional, fara sa-i intoarca favoarea acestuia?

In “era Stancu”, Didina Musat era “motul de pe tort”, mai ales ca este nasa de cununie a lui Gheorghe Bunea Stancu. Pe vremea aceea, Musat fusese pusa “cu mana” fix in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, acolo unde, interesant, nu-i asa, nu doar “baronul” avea interese ci si firma Medcenter la care reprezentant regional era actualul presedinte.

Dupa debarcarea in parnaie a lui Bunea Stancu, Didina Musat a iesit la pensie, iar Iulian Chiriac a ajuns presedinte al Consiliului Judetean Braila. Acuzat in mai multe randuri ca face inca jocurile in favoarea “baronului parnaias”, actualul presedinte a negat, ba chiar le-a raspuns celor care il acuzau ca ei sunt oamenii lui Bunea Stancu. In timp ce ii improsca cu noroi pe acuzatori, ce credeti ca facea Iulian Francisck Chiriac: o reangaja pe Didina Musat intr-un post vacant de secretara. O angaja la misto, ca sa nu zicem fictiv, pentru ca Didina avea alte calitati, contabilicesti carevasazica. Ce cauta nasa lui Bunea Stancu in “inima contabilitatii” CJ Braila in timpul anchetelor DNA care il vizau pe nasul ei pentru fix neregli cu banii CJ Braila doar cei care o vor interoga ar putea afla!

Surse bine informate sustin ca Didina Musat nu face munca pentru care a “promovat concursul” ci de contabilitate, asa cum a recunoscut intr-o discutie cu reporterii Infobraila. Chiar daca nasa baronului PSD recunoaste ca lucreaza “pe la contabilitate”, sursele nostre sustin ca toate documnetele realizate de catre aceasta sunt semnate de catre alti functionari din cadrul compartimentului contabilitate.

Cum se justifica ocuparea unui post ce presupunea atributii de secretara, efectuarea de activitati de alta natura decat atributiile din fisa postului, si remunerarea acesteia pentru o munca ce nu a fost prestata corespunzator contractului de munca la momentul angajarii?

Miroase a “manevra Dragnea”, pentru care fostul presedinte al PSD a fost trimis la parnaie, motiv pentru care Infobraila a solicitat autoritatilor statului sa dispuna o ancheta in acest caz.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>