Published On: mar, aug. 27th, 2019

Bani pentru performanta! 9 elevi “de 10” ai Brailei vor fi rasplatiti de Guvern

Aproximativ 700 de elevi cu media 10 in 2019 la Evaluarea Nationala si la examenul de Bacalaureat vor primi stimulente financiare din partea Guvernului, a anuntat Viorica Dancila.

Se vor acorda stimulente financiare de 1000 de lei fiecarui absolvent al clasei a 8 a care a obtinut media 10 la evaluarea nationala, respectiv 3000 de lei fiecarui elev de liceu care a obtinut media 10 la examenul national de bacalaureat.

Premierul a afirmat ca in 2019 sunt 459 de absolventi ai clasei a 8 a cu media 10 la Evaluarea Nationala si 235 de absolventi cu media 10 la Bacalaureat.

In judetul Braila, 9 elevi vor primi rasplata pentru performantele lor de la Guvern. Trei elevi ai Colegiului National Ghe. M. Murgoci, specializare Stiinte al Naturii, Buricea D. Ana-Maria, Caprita I. Claudia-Georgiana si Diaconu L. Diana, vor beneficia de un ajutor in valoare de 3000 de lei fiecare.

Cei 6 elevi care au obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala, ce provin de la scoli diferite din municipiu, vor avea fiecare cate 1000 de lei.

Absolventii care au reusit sa rezolve perfect subiectele la romana si matematica si sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala sunt: Alexandra Monica Cazan – Scoala Gimnaziala “Ion Bancila”; Andreea Octavia Campean – Colegiul National “Gh. M. Murgoci”; Andreea Bianca Dragulin – Scoala Gimnaziala “I. L. Caragiale”; Rares-Georgian Mihalcea – Scoala Gimnaziala “I. Creanga”; Dina Elena Stanica – Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” si Bianca Vlad – Colegiul National “Ana Aslan”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>