Scrisoare deschisa celui mai bine platit hater din Braila, “Domnului” Alin Cristea

Am avut ocazia sa va vad din nou chipul impenetrabil la conferinta mea de presa si sa vad apoi scriindu-mi numele in articolele dumneavoastra. Admit cu mare umilinta ca daca nu-mi vedeam numele cautand printre alte siteuri interesante as fi trecut, total dezinteresat, peste semnatura dumneavoastra. Vazandu-l insa, am fost curios si v-am citit. M-a dezamagit sa vad dezintegrarea intelectuala pe care am remarcat-o in alte imprejurari ca s-a accentuat. Am remarcat cu tristete satifactia care razbatea din articolele si comentariile dumneavoastra cand indicati situatia, evident neplacuta, in care ma aflam. A trecut atat timp pana cand sa va scriu, pentru ca am vrut chiar sa inteleg ce va apasa. Am selectat urmatoarele explicatii:

  1. Sindromul neghiobului – Acesta se manifesta cand un om care a avut candva mintea functionala constata superioritatea totala al altui intelect in raport cu al sau. Pe limba dumneavoastra si a celor care va platesc (sper ca nu uitati al carui angajat sunteti) ati constatat ca-mi sunteti inferior si incercati sa va opintiti la inaltimea mintii mele sau va faceti luntre si punte sa ma coborati pe mine in intunecimea dumneavoastra,
  2. Exorcizarea (gen “ma lepad de Satana!”) – Incasand ani de zile in sir bani de la mine, apreciati ca lumea inca va considera inca un slujbas de-al meu. Evident, aceasta exorcizare este facuta la misto, ca sa ma exprim pe limba din cartierul dumneavoastra. In realitate, stiti foarte bine ca banii pe care i-ati primit sunt obtinuti in mod legal. Daca ati fi considerat cu adevarat ca sunt bani obtinuti din contractele omeroase cu care ma “citati”, ati fi socotit cat ati incasat de la mine si, urmare a inaltei si definitorii dumneavoastre moralitati, mi i-ati fi aruncat in fata. Nu ati facut-o!
  3. Regresia – Comportamentul dumnevoastra de maimuta care isi foloseste propriile-i fecale punandu-le in “ventilatorul” dumneavostra de asa-zis site de informatii, m-au condus, invetabil, si la aceasta explicatie. Daca ea este corecta, atunci sa stiti ca dezamagirea mea este majora.

Ar mai fi o a patra posibilitate, ce-i drept. Este posibil, ca atunci cand v-ati nascut, primul dumneavoastra tipat sa nu fi fost cel freudian – de distrugere, ci cel de ura! O ura in stare pura, care a facut ca dumneavoastra sa deveniti foarte repede, din pacate, cel mai bine platit hater din Braila.

Adunand laolalta oricare dintre aceste explicatii, incepand de astazi, va voi permite, “distinse domn”, sa bateti campii despre mine, fara a mai reactiona in vreun fel!

Catalin Iordache

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>