Published On: vin, dec. 13th, 2019

Copiii de 10 ai Brailei premiati la gala de excelenta in educatie

Vineri, 6 decembrie, in cadrul Teatrului ‘’Maria Filotti’’, a avut loc o noua editie a Galei de Excelenta in Educatie, eveniment ce a reunit 200 de profesori si olimpici ce au facut performanta in anul scolar 2018-2019 la olimpiadele nationale si internationale, sportive si scolare precum si elevii care au obtinut media 10 la examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala. Copiii de aur, au urcat pe scena rand pe rand pentru a-si ridica premiile care au constat in bani, diplome si flori oferite din partea Primariei si Consiliului Judetean Braila.

Discursurile reprezentantilor autoritatilor: fostul prefect George Adrian Paladi, presedintele CJ. Francisk Chiriac, primarul Marian Dragomir si inspectorul scolar general Viorel Botea, au fost reintregite de invitatul special Aurora Simionescu. Astrofizicianul a tinut un discurs olimpicilor prezenti si i-a indemnat sa isi urmeze visurile. Coincidenta sau nu, tot in aceeasi zi a primit diploma de cetatean de onoare al Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>