Published On: joi, ian. 23rd, 2020

Veste buna pentru elevii din Braila / Programul “Cornul si laptele” aprobat

Elevii din judetul Braila beneficiaza de produsele prevazute in Programul guvernamental lapte, corn si mar abia incepand din semestrul al doilea al acestui an scolar, din cauza contestatiilor depuse impotriva castigatorilor licitatiilor, care au intarziat punerea in practica a acestui program.

Desi licitatia a fost lansata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice inca in luna februarie 2019, iar ofertele s-au depus in luna martie 2019, contestatiile facute impotriva celor care au castigat licitatiile au dus la intarzierea termenelor de semnare a contractelor pentru furnizarea si distribuirea acestor produse pana in decembrie 2019 pentru produse lactate si ianuarie 2020, pentru mar si produse de panificatie.

Avand in vedere problemele intampinate si in anii trecuti privind intarzierea distribuirii in scoli a produselor de panificatie, lactate si fructe proaspete prin Programul pentru scoli al Romaniei, Consiliul Judetean Braila a lansat pe SEAP licitatia pentru furnizarea acestora pentru doi ani scolari, respectiv 2019-2020 si 2020-2021.

Produsul se livreaza in scoli din data de 13 ianuarie.

In ceea ce priveste produsele de panificatie, contractul fiind semnat pe 15 ianuarie, produsul se va livra in scoli incepand cu data de 10 februarie, deoarece, firma are la dispozitie o anumita perioada de timp pentru pregatire.

In ultimii trei ani scolari, elevii din scolile din judetul Braila au primit cu intarziere laptele, cornul si marul, din cauza blocarii pe termen lung acestui program national ca urmare a contestatiilor depuse impotriva castigatorului licitatiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>