Published On: lun, ian. 13th, 2020

Brailenii, printre privilegiatii CFR Calatori / Vezi ziua cu cele mai mari reduceri din saptamana

CFR Calatori reaminteste pasagerilor ca si in Mersul Trenurilor in vigoare pot beneficia de reduceri importante la calatoria cu trenul. La peste 100 de trenuri InterRegio se aplica tarife mai mici prin reduceri procentuale, potrivit unui comunicat.

Trenurile si relatiile pentru care se acorda reduceri procentuale (intre 20% si 45%) din tariful tren Interregio, pentru bilete la tarif intreg si de copil, clasa 1 si clasa a 2-a.

Reducerea se acorda doar in zilele de duminica si toate tarifele mentionate includ si tariful de rezervare a locului. Printre rutele integrate in campanie se numara Cluj Napoca – Oradea, Bucuresti Nord – Braila si Sibiu – Timisoara Nord.

La toate trenurile Interregio la care se aplica reducerile procentuale, rezervarea locului este obligatorie. Valoarea tichetului de rezervare (clasa a 2-a) este 3,9 lei. Reducerile se aplica pentru rute ca Sibiu – Brasov, Bucuresti Nord – Craiova, Pitesti – Bucuresti Nord, Baia Mare – Cluj Napoca.

Pentru o identificare facila, la cautarea trenurilor pe ruta dorita in modulul “MERS TREN TRAFIC INTERN” de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, toate trenurile la care se aplica reduceri procentuale sunt prevazute cu simbolul “%”.

Odata cu intrarea in vigoare a actualului program de mers de tren, CFR Calatori a lansat pentru prima data un program pilot pentru deservirea si sporirea atractivitatii traficului de naveta intre zonele suburbane si marile orase din toata tara. Astfel este permisa calatoria posesorilor de abonamente valabile la trenuri Regio si cu trenurile Interregio la clasa a 2-a, (fac exceptie cele care circula in trafic international), pentru abonamentele emise pe distante de pana la 30 de km, numai pe relatii cuprinse in aceste zone km: zona 1-10 Km, zona 11-20 km, zona 21-30 km, mai anunta compania feroviara.

Astfel tariful pentru un abonament Interregio: zona 1-10 Km= 170,00 lei; zona 11-20 km =180,00 lei; zona 21-30 km =205,00 lei si tariful pentru un abonament Regio: zona 1-10 Km= 75,00 lei; zona 11-20 km = 85,00 lei; zona 21-30 km = 95,00 lei.

Reducerile procentuale si circulatia cu abonamente Regio la tren Interregio sunt valabile pana la data de 14 iunie 2020.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>