Published On: mie, ian. 15th, 2020

Imagini incredibile! / O tanara a murit in timp ce era in direct pe o retea de socializare

Un accident grav a avut loc duminica seara, 13 ianuarie,  la Craiova, in urma caruia o tanara de 25 de ani a decedat. Femeia a transmis tragedia LIVE, pe Facebook.

Tanara care a murit in accidentul din centrul Craiovei este din localitatea Silistea Crucii, judetul Dolj, iar duminica seara era impreuna cu o alta tanara intr-o masina condusa de un tanar de 25 de ani din Craiova. Ambele tinere faceau live pe Facebook in timpul plimbarii cand soferul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un stalp de sustinere a retelei electrice de pe pasajul suprateran din centrul orasului. In imaginile postate pe conturile personale ale celor doua fete se vede cum acestea fumeaza si danseaza in timp ce din boxe rasuna o manea. La un moment dat, una dintre ele sare speriata si striga catre sofer: „Ba, condu ca lumea!”.

„Un tanar de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stalp de sustinere a retelei electrice, in dreptul fostei cladiri a CEZ”, a anuntat IPJ Dolj.

Tanara a fost resuscitata de SMURD la fata locului si transportata la Spitalul de Urgenta Craiova, unde murit ulterior. Alaturi de tanara, la spital au mai ajuns soferul si o alta pasagera, despre care nu se stie in ce stare se afla in prezent.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>