Published On: lun, ian. 27th, 2020

Una dintre realizarile administratiei Dragomir, vandalizata de huligani plini de adrenalina

Bucuria copiilor din Braila, distrusa de trei indivizi “pierde-vara”. Parcul de joaca, modernizat anul trecut la Mocheta (cartierul Viziru), a fost vandalizat.

Joi seara, in jurul orei 21:30, o patrula din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila a constatat ca unul dintre ansamblurile de joaca din parcul pentru copii ”Pinocchio”, situat in curtea interioara a blocului N, de pe Calea Calarasilor nr. 256, era partial distrus, prezentand urme clare de vandalizare.

In urma verificarilor efectuate, si cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din parculetul de joaca pentru copii, politistii i-au indentificat pe autorii distrugerii, ca fiind trei tineri din zona. Asa cum se poate vedea si pe camera de supraveghere, huliganii au lovit cu picioarele si au tras de partile componente ale ansamblului de joaca.

Faptasii au fost predati echipajelor de politie din cadrul IPJ Braila, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

Indeosebi seara si noaptea, galagiosii isi etaleaza apucaturile total necivilizate si amendabile, insa mai rau este ca acesti adevarati vandali isi descarca adrenalina si prin distrugerea unor spatii de recreere frecventate cu placere de braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>