Published On: vin, feb. 28th, 2020

Imaginile ORORII / Pietoni spulberati pe trecerea de pietoni, pe Calea Calarasilor. Una dintre victime are doar 4 ani

Aseara, doua persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni de pe Calea Calarasilor, din dreptul blocului C. In jurul orei 18.40, un tanar, in varsta de 21 de ani, din comuna Silistea, in timp ce conducea o masina pe pe Calea Calarasilor, dinspre Aleea Lebedei, in apropiere de intersectia cu Aleea Cocorilor, a surprins si accidentat o femeie de 62 de ani si o minora de 4 ani, ambele din municipiul Braila, care s-ar fi angajat in traversarea partii carosabile.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a pietonilor, care au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In urma testarii soferului cu aparatul etilotest, a rezultat faptul ca acesta nu se afla sub inluenta bauturilor alcoolice.

In cauza politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>