Published On: sâm, apr. 4th, 2020

Confirmare cu COVID-19 in familia unui politist din cadrul I.P.J Braila-SAS / Ancheta epidemiologica in curs

Dupa ce zilele trecute SAJ Braila a raportat prima confirmare cu covid-19 in randul unui angajat, acum politia Braila  transmite ca sotia unui politist din cadrul IPJ – SAS (Serviciul Actiuni Speciale) este declarata pozitiv la acest virus. Confirmarea infectarii s-a facut joi iar sotul acesteia a intrat in autoizolare.  La aflarea vestii, o parte din colegii politistului au intrat in concediu de odihna.

“In cursul zilei de joi, 2 aprilie, a fost confirmata pozitiv cu Covid-19 sotia unui politist din cadrul I.P.J Braila-SAS. Acesta a intrat in autoizolare. In urma verificarilor efectuate de catre DSP Braila s-a constat ca pentru restul colegilor nu se impune masura auoizolarii, insa, pentru prevenirea oricarui risc, o parte dintre acestia au intrat in concediu de odihna.

Precizam faptul ca nu a fost afectata in vreun fel activitatea desfasurata de catre SAS, aceasta realizandu-se, in continuare, in conditii normale”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>