Published On: joi, mai 21st, 2020

De la minus infinit la nota 9 / Spitalul Judetean Braila, aproape de perfectiune. Rasnoveanu ramane fara nota in “catalog”

De la minus infinit la nota 9. Spitalul Judetean Braila, aproape de perfectiune. A crescut in 3 ani cat altii in doua vieti si ceva.

Spitalul Judetean Braila s-a lansat, cu viteza rachetei, de la minus infinit pana la onorabila nota 9. Efortul brailenilor de a respecta regulile de distantare sociala si pe cele de igiena dar si efortul medicilor au contribuit temeinic la limitarea numarului de infectati cu noul coronavirus. Spitalul care acum un an de zile primea, din partea Ministrului Sanatatii, un 7 tras de par, insemnand media dintre nota primita la infrastructura (6) si nota acordata calitatii actului medical (8) a ajuns unul de nota 9, conform evaluarii presedintelui Consiliului Judetean Braila, consiliu in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean Braila. Astfel ca, cu putin ajutor COVID si sub coordonarea managerului “NU STIU” spitalul nostru, cel de toate bolile, este la un punct distanta de perfectiune. Intrebat de nota pe care i-o poate acorda Deliei Rasnoveanu, Chiriac a evitat “evaluarea”, ocolind raspunsul cu o nota de ansamblu acordata intregului spital. Si tacerea este un raspuns!

Cred ca asta este bila neagra a managerului spitalului: COMUNICAREA.  Un manager ar trebui sa comunice mult mai bine. Ca manager si medic, eu cred ca si-a facut pe deplin datoria atat timp cat circuitele au fost respectate. Lucrurile au fost tinute sub control si se vad rezultatele. Eu as da o nota spitalului, un 9 pentru tot ce inseamna spital. 10 este nota profesorului”, a declarat Francisk Chiriac in cadrul conferintei de presa de astazi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>