Published On: joi, mai 21st, 2020

Tampitul zilei: Liderul ProRomania Braila, Ionut Cosmin Razmerita

Urcat pe magarul politicii de regretatul Constantin Cibu, care-si gasise culcus in sfarsit unde ideologia liberala nu il deranja, adica fix la ghertoiul de Oprea, Razmerita dovedeste ca este in stare sa doboare cu un muc asteptarile oricui. Propasit pe listele infractorului Diacomatu sa progreseze si el ceva, ca doar asta facea UNPR-ul, baiatul a tradat (a se citi lins) in stanga si-n dreapta si-n centru, pe fata, dar mai ales pe dos.

Nu-i acum momentul sa insiram istoria acestu tanar nascut legenda si ajuns speranta, dar sigur stim de ce Ponta tine cu dintii de el in partid. Razmerita il va ajuta pe proromanistul Ponta sa castige alegerile prezidentiale din 2024!

Atent la detalii, razmerita a descoperit ca diaspora nu este compusa doar din amaratii care-si dau duhul pe plantatiile din vest, ca mai e o halca buna care poate sa faca presedinte pe oricine, chiar si pe mincinosul de Ponta. Cum spuneam, deja Razmerita are treburile facute si tupeul sa dea din casa cum va face alegerile din 2024 sa fie o joaca pentru alde Ponta: va aduce la vot 80.000.000 de asiatici care vorbesc limba romana! Sa le ofere cetatenie romanasilor nostri cu ochi oblici este deja banal, ca la aia nu le trebuie zahar, ulei si alte alea, cu un kil de orez ii convingi.

Sper ca nu va trece prin cap ca este un fakenews?! Nu, ca Razmerita deja a pus pe Facebook stirea care confirma ca exista vorbitorii de limba romana! Da, aia optzeci de milioane.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>