Published On: mie, iun. 10th, 2020

IPJ Braila da vina pe morti pentru accidentul in care si-au pierdut viata cei doi politisti

Accidentul de marti seara in care doi politisti braileni si-au pierdut viata intr-un mod tragic, sfarsind intre fiarele  contorsionate ale masinii, a generat o serie de discutii ce au degenerat in declaratii contradictorii intre patronat si sindicatul EUROPOL. Cosmin Andreica, presedintele sindicatului Europol, a subliniat importanta dotarii flotei de politie cu masini sigure, fiind nevoie de autospeciale care sa ii protejeze, nu care sa ii bage in mormant. Acesta numeste masina in care politistii si-au gasit sfarsitul un “SICRIU PE ROTI”.

In replica, IPJ Braila isi bate joc de politistii adevarati contrandu-se cu Sindicatul EUROPOL. Astazi am primit un comunicat oficial emis de Politia Braila in care se precizeaza ca masina condusa de cei doi braileni era destul de noua (anul fabricatiei 2018) cu putini kilometri si cu inspectia la zi.

Daca masina era aproape nou, drumul era bun dar totusi masina a ajuns in copac, atunci a cui este vina?

A mortului, mortilor in cazul de fata? Sa aiba nenorocirea vreo legatura cat de mica si cu faptul ca drumul pe care s-a intamplat tragedia nu este marcat pe mijloc si pe margine? Sa aiba o parte din vina si POMII UCIGASI de pe margine care iau sute de suflete anual?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>