Published On: mie, iun. 17th, 2020

Scandal la Spitalul Judetean Braila / Braileanca Laurette acuza “Mancarea este dusa bolnavilor ca la PORCI, paturi de tot rahatul”

Spitalul Judetean Braila este in mijlocul unui scandal. Din nou! De aceasta data braileanca Laurette acuza intreg spitalul de conditiile inumane pe care le ofera bolnavilor. In postarea facuta publica pe Facebook, mulatra povesteste in ce conditii si-a gasit bunicul proaspat externat din spital dupa ce a suferit un preinfarct.

Vedeta acuza spitalul unde acesta a fost internat de neglijenta si a postat un mesaj pe Facebook, insotit de fotografii dure.

Bunicul meu !!! Atasez aceste poze sa vedeti in ce tara traim si in ce hal a fost externat dupa 10 zile de spitalizare in Braila la spitalul judetean. Saptamâna trecuta am fost in vizita la bunicul meu care a fost luat cu ambulanta acum câteva zile deoarece a facut un preinfarct, a venit salvarea. L-a dus la spital ,internat . Evident ca nimeni din familie nu a fost lasat sa intre sa-l viziteze , mâncarea este dusa bolnavilor ca la porci , paturi de tot rahatul, nu mai vorbim de mâncare si tratament . In ce taraa traim ? De ce mai platim asigurare medicala ?? Cum sa externezi un batrân in halul acesta ??? Doamne Dumnezeule, ce oameni sunteti ?? Cum ati putut sa va bateti joc de un batrân in acest fel ??? Mie scârba de sistemul medical românesc .Care e medicul care si-a batut joc de bunicul meu in halul acesta ar trebui sa raspunda pentru , bataia asta de joc?!! (…) Nu am cuvinte !!!Am ramas efectiv socata când l am vazut in starea asta externat. Multumim domnului doctor Nitu de la medicala etajul 4 spitalul judetean Braila , unde oameni sunt tratari ca animalele .”

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>