Published On: lun, iul. 20th, 2020

El este tanarul electrocutat sambata in zona Lacului Blasova / Ultima undita aruncata a fost fatala pentru Ionut Branzoiu

El este tanarul buzoian in varsta de 19 ani, mort electrocutat la pescuit, in zona Lacul Blasova. Nenorocirea care a lovit familia Branzoiu, originara din localitatea Nehoiu, Buzau, s-a produs sambata in Insula Mare a Brailei. Ionut isi insotise la pescuit tatal, pescar profesionist. La un moment dat, baiatul a aruncat undita in apa, dar a atins firele de inalta tensiune. Arcul electric format l-a ucis pe buzoian pe loc, spre disperarea parintelui sau care se afla alaturi.

Indurerat, tatal sau a postat azi o fotografie din acelasi loc, anul trecut: “Acum un an, aceeasi locatie, Blasova. A fost bine, a fost frumos. Anul asta, tot acolo. Numai ca s-a terminat totul inainte sa inceapa! Dumnezeu sa te aibe in paza!”, a scris pe facebook tatal îndurerat.

Locul este extrem de periculos pentru pescari din cauza proximitatii liniei de inalta tensiune. Multi pescari si-au gasit acolo sfarsitul.

DRUM LIN SPRE INGERI!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>