Published On: lun, aug. 31st, 2020

Tradari in PNL Braila / Laurentiu Chiru musca mana care l-a scos in lume

Aceasta furtuna generata de numirea lui Catalin Boboc in cursa pentru castigarea fotoliului de presedinte al Consiliului Judetean Braila a starnit, in randul membrilor de partid, pe langa nenumarate nemultumiri susotite pe la colturi, si tradari mascate sub sigla unei rebeliuni impotriva celor care te-au facut “om mare”, sau, in cazul de fata, consilier judetean.

Laurentiu Chiru (inca PNL) a avut tupeul sa declare ca el este implicat in campania electorala insa, tot din declaratiile sale, reiese ca se afla de cealalta parte a mocirlei numita “politica braileana”. Acesta a declarat, pentru site-ul mihaeladanpress.ro, ca nu numai ca il sustine vocal pe independentul (ex-penelist) Ovidiu Nechita, ba chiar se implica activ in campania acestuia  “Am vazut declaratia lui Catalin Boboc de la conferinta de presa. In momentul in care spunea ca eu sunt in judet si fac campanie pentru el, de fapt, eu eram in judet si faceam campanie pentru Ovidiu Nechita“.

Cacotasii ar spune acum ca aceasta razvratire s-ar naste din cauza faptului ca numele sau nu se mai afla pe nicio lista de consilieri, nici la nivel judetean si nici la nivel municipal. Asa ca, domnule Chiru, va intelegem oful, dar va rugam sa lasati teatrul pe seama actorilor talentati si spuneti lucrurilor pe nume. Nu numirea lui Boboc este problema, ci faptul ca dumneavoastra nu va mai regasiti numele cam pe nicaieri.

La un scurt search pe google aflam cateva dintre “abilitatile” lui Laurentiu Chiru, care nu il prea recomanda (sau poate da!?) pentru niciun fel de functie publica care implica si vorbitul. “Cearta” sa cu limba romana este departe de a fi incheiata, iar una din interventiile sale din cadrul unei sedinte de Consiliu Judetean, din acest an, a fost aproape imposibil de reprodus.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>