Published On: sâm, aug. 1st, 2020

Traficantii de iluzii din Braila, “calcati” de procurorii D.I.I.C.O.T. / Sute de grame de “iarba” au fost confiscate si 6 dealeri retinuti

Traficantii de “iluzii”  din Braila si Ploiesti, calcati de procurorii D.I.I.C.O.T. 6 dealeri au fost retinuti si peste 50 de clienti, identificati.

Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti – Serviciul Antidrog, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiesti, au efectuat, miercuri, sase perchezitii domiciliare, in judetele Prahova si Braila, la persoane implicate in traficul de substante psihoactive („etnobotanice”).

Din cercetari a rezultat faptul ca, incepand cu luna ianuarie 2019, sase membri ai unei grupari infractionale ar fi distribuit substantele psihoactive catre diferiti consumatori de pe raza celor doua judete. Pana in prezent au fost identificate peste 50 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu astfel de substante, pentru consum, de la membrii gruparii”, a precizat IJP Prahova.

In urma perchezitiilor efectuate, potrivit IJP Prahova, „au fost ridicate aproximativ 330 grame de materie vegetala susceptibila a reprezenta noi substante psihoactive, 2 grame de substanta solida sub forma de cristal, 2 grindere, substante folosite la prepararea de produse psihoactive (acetona, diverse cantitati de ceaiuri de nalba), ambalaje, bunuri si diferite ustensile folosite pentru traficul si consumul de substante psihoactive si sase telefoane mobile”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>