Published On: vin, oct. 23rd, 2020

Ei “e” SMECHERI la Braila!

Ei “e” SMECHERI la Braila! Ghinion de nesansa… Presedintele interimar al PNL Braila poate concura la categoria “AI PARCAT CA UN … MARLAN”. De aceasta data o comite in stilul smecherilor de cartier, nu cu tepe cum “vorbeste” lumea (alea sunt la alt nivel), ci cu gesturi cocalare. Masina sa a fost surprinsa in flagrant, parcata chiar in fata semaforului la intersectia strazii Scolilor cu Bulevardul Carol.

S-a intamplat acum doua zile, cand ochiul (si mobilul) vigilent al unui cetatean a fotografiat masina lui Boboc, intr-o ipostaza necorespunzatoare.

Si, daca la vederea acestor imagini i-a trecut cuiva prin minte ca liberalul era pur si simplu grabit sa rezolve niscaiva probleme de-ale brailenilor, ne pare rau sa va dezamagim. A parcat pentru ca, impreuna cu candidatul la Senat, Bucalau, sa treaca strada si sa faca poze pentru afisele electorale, in garba dupa adunat voturi. Acum, speram sa fi dat de un fotograf talent care sa ii surprinda intr-un mod placut fata lui Bucalau… Daca nu, ghinion!

Un alt liberal nou aparut in politica braileana, vrednic urmas al lui Boboc, este Alexandru Popa, fiul primarului din Ciresu, primul pe lista PNL la Camera Deputatilor. Si daca tot a spus el ca isi asuma tot, haideti sa il facem mai cunoscut decat este! Cu ce? Tot cu cocalarisme!

Asa ca, ei “e” SMECHERI LA BRAILA, dar mai grav este ca vor sa fie SMECHERI SI LA BUCURESTI, pe banii nostri! CREDETI CA AU VREO SANSA DE REUSITA? Parcarile le ies, trecutul ii recomnada, viitorul asteapta stampila!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>