Published On: joi, oct. 15th, 2020

Locuri in spitalele COVID din Braila sunt destule, a zis domnu’ Chiriac / PSD duce lipsa de bolnavi, aia 63 la suta nu sunt de ajuns

Viceprimarul Jantea Crican, baiatu’ lu comunista si securistu, intra in hora persoanelor fara scrupule care militeaza, cu costul a sute de vieti, pentru eliminarea mastilor in zonele deschise. Si el, ca si ceilalti “boboci de trandafiri” asteapta ca Braila sa devina un adevarat focar de coronavirus pentru a trece la urmatorul pas. Preventia zero, sfidare a sanatatii noastre, maxima! Alooo! Jantea, abtine-te de la comentarii, la fel cum s-au abtinut politistii cand, in loc sa primesti o amenda de toata frumusetea pentru nepurtarea mastii in cel mai mare hipermarket din Braila, au ales sa fii deranjat fin doar de un avertisment. Da, tu nu esti ca toti saracii care au luat amenzi si le-au platit.

In conditiile in care medicii din toata lumea striga ca trebuie sa folosim masca de protectie peste tot, pentru a preveni raspandirea necontrolata a virusului, conducerea pesedista din Braila s-a gandit ca da bine in sondaje sa “lupte” pentru drepturile brailenilor. Nu le ajunge 63 la suta, dar nu intelegem de ce dracu, ca la ce lista au liberalii iau lejer peste 90.

Primarul Dragomir aclama VICTORIE si “lupta” cu indarjire pentru DREPTURILE brailenilor, din confortul scaunului care il va sustine inca4 ani la carma orasului. Sa nu dea Dracu sau Dumnezeu, ca in cazul tau nu stim sigur cine te mana (nu cumva Tudose?) sa schimbi scaunul cu vreun pat de la ATI.

Daca cineva este purtator de virus si stranuta in strada, particulele raman in aer ore in sir. Acest lucru este omis cu buna stiinta, la fel cum puterea de infectare a asimptomaticilor este cu mult subapreciata, pe alocuri chiar ignorata. Nu este mai bine sa prevenim decat sa regretam mai tarziu? Dar cum poate fi altfel, cand pana si presedintele reales al Consiliului Judetean Braila se bate cu pumnul in piept ca sunt locuri suficiente in spitalele COVID din Braila? Asa ca locuri sunt, de bolnavi ducem lipsa! De ce nu te oferi dom’ presedinte, ca cu (sic!) ocazia asta vezi si ce “realizari” ai tu in spitale.

Respect pentru aproape? Cand am primit noi asa ceva ca sa cerem si de data asta? Mai marii Brailei asteapta sa ne imbolnavim toti pentru a trece la urmatorul nivel. Pana atunci, asteptam sa ne “COVIDIM”, locuri in spitale sunt, am primit asigurari solide, intarite cu gelul cu care domnu’ Chiriac isi face freza zilnic. Merge si sa alunece pe gat tubul de la ventilatoarele ATI, dar pesedistii “e imuni”, nu-i asa? La Covid vom afla, dar la empatie, respect, grija, bine, multumire, datorie stim sigur ca da.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>