Published On: mie, oct. 28th, 2020

Tudose face Podul Brailei, Boboc Autostrada Moldovei

Podul peste Dunare de la Braila este un pod rutier suspendat aflat in constructie intre municipiul Braila si satul Smardan din judetul Tulcea. Contractul pentru construirea podului a fost semnat la 15 ianuarie 2018. Mihai Tudose a avut semnatura decisiva, in calitate de Prim Ministru al Romaniei. Primii beneficiari: locuitorii din Braila. Nici urma de campanie electorala in acea perioada.

Autostrada A7, denumita si Autostrada Moldovei, este o autostrada aflata in constructie in Romania, primele portiuni din ea fiind incepute in 2016 si reincepute in 2019. In acest moment se lucreaza in zona Bacau, autostrada facand parte din centura ocolitoare a orasului. Catalin Boboc se lauda pe Facebook, alaturi de PNL, cu realizarea acesteia. Primii beneficiari: locuitorii din Bacau. Cateva zile pana la inceperea campaniei electorale.

Daca nu ati inteles pana acum de ce PNL Braila nu castiga si nu va castiga niciodata alegerile in judetul Braila, acum poate vedeti luminita de la capatul tunelului: acestui partid si acestor tiriplici care l-au condus si care il conduc nu le pasa de Braila. Deloc! Sa nu intelegeti din asta ca Mihai Tudose este vreun inger la care sa ne inchinam inainte de culcare, insa trebuie sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului. Adaugati la asta faptul ca Tudose a semnat decisiv in favoarea Podului peste Dunare de la Braila intr-un moment in care situatia lui din PSD era instabila. A semnat ”pe persoana fizica” si i-a iesit. Duce si acum cu el capitalul electoral personal obtinut, insa nu-i poti reprosa unui sportiv ca invinge, vorbind in termeni sportivi.

Folosind aceeasi terminologie, Boboc nu este decat un spectator care marcheaza in acelasi timp cu jucatorul pe care il sustine. Ce-i drept, el lasa brailenilor un gust amar, pentru ca trebuie sa fii jos de tot sa te lauzi la Braila ca partidul tau, PNL, le face moldovenilor autostrada, locuitorii Bacaului fiind primii beneficiari (centura ocolitoare a orasului este practic o bucata din Autostrada Moldovei). De ce nu sustine Boboc drumuri rapide catre A2, via Slobozia? Sau drumuri civilizate catre Bucuresti? Toate astea in conditiile in care ele unesc Podul peste Dunare de la Braila cu A2 si Bucuresti.

Din nefericire, PNL, inclusiv PNL Braila, isi bat joc de braileni lasand izolat Podul peste Dunare izolat doar pentru ca este cea mai mare realizare din cariera politica a lui Mihai Tudose.

Pe 6 decembrie veti vedea din nou PNL Braila lamentandu-se pentru rezultatul obtinut la alegerile parlamentare. Nu vor sti ca au confundat din nou caruta cu expresul!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>