Published On: joi, nov. 19th, 2020

Adrian Tabarac: “Boboc isi bate joc de profesori, de medici, de ingineri si economisti, in schimb, promoveaza batausii, bombardierii si extremistii PRM.”

Adrian Tabarac este de parere ca Boboc isi bate joc de oamenii buni din partid, implicandu-i in fel de fel de jocuri politice, in timp ce promoveaza batausii si bombardierii.

Reactia sa vine dupa intreaga tevadura in care a fost implicat medicul Cristian Pricop (PNL). Mai precis, se refera la faptul ca luni, Pricop a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean, iar marti acesta si-a dat demisia din aceasta functie si a renuntat la calitatea sa de membru in C.A., ca urmare a unei decizii luate de conducerea PNL Braila.

“Am avut dreptate din nou!

Conducerea interimara a PNL Braila isi bate joc de oamenii competenti din partid.

Cum altfel ar putea fi interpretata numirea medicului Cristian Pricop in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al CA, apoi demisia lui la presiunea lui Catalin Boboc?

Doctorul Pricop este un specialist aflat dincolo de orice suspiciune, un profesionist, un medic implicat nu numai in activitatea din spital, dar si in viata comunitatii. Sa il supui pe Cristian Pricop acestui joc ridicol de-a numirea si demisia, denota nu numai lipsa de profesionalism si de viziune politica, ci si nesimtire si mitocanie.

Adevarul este ca Boboc a incercat sa-l foloseasca pe Cristian Pricop pentru o intelegere cu PSD. Cand PSD a refuzat, Boboc l-a fortat pe medicul Pricop sa demisioneze!

Da, Boboc isi bate joc de profesori, de medici, de ingineri si economisti, de oamenii cu caracter si personalitate.

In schimb, promoveaza batausii, bombardierii si extremistii PRM.

Penibil!

Politica are nevoie de altfel de oameni”, a declarat Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputatilor

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>