Published On: mar, nov. 10th, 2020

Adrian Tabarac il ironizeaza pe V. Varga “Ce este in sufletul marelui notar Varga cand are varf de lance, practic mai bun decat dumnealui, un bataus? Un pic IMI ESTE MILA!”!

Adrian Tabarac, candidatul independent la alegerile parlamentare din decembrie, l-a ironizat pe liberalul Vasile Varga, “compatimindu-l” pentru pozitia obtinuta pe lista pentru Camera Deputatilor.

Invitat in aceasta seara in platoul emisiunii Reperul TV, Tabarac s-a intrebat ce simte Vasile Varga dupa ce a fost plasat al doilea pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor.

Eu chiar stau si ma gandesc ce este in sufletul marelui notar Varga cand are varf de lance, practic mai bun decat dumnealui, un bataus? Un pic imi este mila?

Reamintim brailenilor ca Adrian Tabarac a demisionat din PNL Braila din cauza noii conduceri interimare. Tabarac, fost presedinte al filialei municipale a partidului, a intrat in cursa pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei, din pozitia de independent.

 

Citeste si Clanul Popa continua sirul ILEGALITATILOR / Gasca PNL Braila, bairam ilegal la Brotacelul

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>