Published On: lun, nov. 16th, 2020

Boboc este vinovat pentru focarul de COVID din PNL Braila, acuza Adrian Tabarac

Acuzatii deosebit de grave la adresa presedintelui interimar al PNL Braila. Candidatul independent la Camera Deputatilor, Adrian Tabarac, il acuza pe Catalin Boboc ca a sacrificat sanatatea, atat a angajatilor cat si a membrilor de partid, pentru a ascunde faptul ca in interiorul PNL Braila s-au inregistrat cazuri de infectare cu coronavirus si astfel sa isi continue nestingherit campania electorala.

PNL Braila – focar de Covid-19!

Iresponsabilitatea Presedintelui interimar Boboc a depasit orice limita!

Mai multi colegi din PNL mi-au transmis ca, in ciuda simptomelor pe care le manifestau oamenii din secretariatul partidului, conducerea(Boboc) le-a cerut sa vina in continuare la serviciu, fapt care a dus la intrarea in contact a acestora cu mai multi membri de partid in contextul campaniei electorale. Toate actele, materialele si documentele au trecut prin mâna celor din secretariat, acestia fiind contactati directi cu Presedintele interimar, candidatii de la Senat si Camera Deputatilor, care ocupa locurile 1 si 2 pe liste, precum si cu multi alti colegi, unii dintre ei cu diferite afectiuni cronice.

La sedintele de campanie din biroul lui Boboc, niciun fumator nu poarta masca, chestiune stiuta de toti membrii. PNL Braila, prin actiunile Presedintelui interimar Catalin Boboc, pune in pericol viata si sanatatea tuturor membrilor de partid implicati in campania electorala. In aceasta situatie, toti cei care au intrat in contact cu persoanele din secretariatul partidului trebuie sa intre in izolare pentru a nu exista riscul sa transmita virusul catre alti oameni.

Ii cer domnului Presedinte interimar Catalin Boboc sa dea dovada de responsabilitate si sa isi asume greseala pe care a facut-o atunci când i-a chemat pe acesti oameni sa vina la sediul partidului in continuare. Deja colegii care m-au anuntat se tem de faptul ca Boboc incearca sa musamalizeze aceasta situatie comunicându-le tuturor ca cei 2 colegi din secretariat ar fi doar contacti si nu purtatori ai coronavirusului.

Catalin Boboc, presedintele interimar al partidului, este responsabil pentru faptul ca a pus in pericol viata si sanatatea membrilor de partid si a familiilor acestora, pe cele ale colaboratorilor, a tuturor oamenilor cu care s-a intrat in contact, in tot judetul Braila, in timpul campaniei electorale.

Declaratia mea de presa este un semnal de alarma adresat institutiilor statului de a actiona si de a nu acoperi aceasta noua dovada de incompetenta, reacredinta si iresponsabilitate a gastii care a capturat filiala braileana a PNL.

Feriti-va de conducerea PNL Braila! Va pune, la propriu, viata in pericol!

A transmis presei Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>