Published On: mar, nov. 17th, 2020

Boboc ramane tot mai singur / PNL Braila se destrama / Organizatia Municipala a partidului il sustine pe Adrian Tabarac la alegerile parlamentare

PNL Braila se destrama incet dar sigur. In plina campanie electorala, Organizatia Municipala a PNL Braila se dezice de conducerea interimara a partidului si refuza sa sustina in actuala campanie electorala candidatii PNL.

Astfel, intr-un comunicat transmis astazi presei locale, se arata ca Organizatia Municipala a PNL Braila sprijina candidatura lui Adrian Tabarac (independent, fost PNL). O lovitura grea data lui Catalin Boboc avand in vedere ca nu este prima razvratire de acest fel. Reamintim ca in urma cu doar cateva zile, o parte din Organizatia de Tineret a PNL Braila a anuntat ca sprijina candidatura lui Adrian Tabarac la Camera Deputatilor.
Semnatarii pro Adrian Tabarac declara ca de la numirea sa in functie, Catalin Boboc “a fost autorul unei serii intregi de abuzuri. De la listele de candidaturi falsificate, sedintele fara cvorum, atacul asupra organizatiei de Tineret, inlaturarea presedintilor organizatiilor de cartier ori eliminarea vechilor liberali din sectiile de vot, toata activitatea din PNL Braila se desfasoara sub semnul tensiunii, al imposturii, al falsului si al mediocritatii.”

Mai jos va redam in intregime continutul comunicatului de presa semnat de membrii Organizatiei Municipale a PNL Braila.

Comunicat de presa

Organizatia municipala a PNL sprijina candidatura lui Adrian Tabarac

Membrii organizatiei municipale a Partidului National Liberal se dezic de conducerea interimara a PNL Braila si refuza sa sustina in actuala campanie electorala candidatii PNL.
Alegatorii trebuie sa stie ca, din momentul in care a fost numit presedinte interimar al PNL Braila, Catalin Boboc, fara legitimitatea data de vreun vot in interiorul partidului,a fost autorul unei serii intregi de abuzuri. De la listele de candidaturi falsificate, sedintele fara cvorum, atacul asupra organizatiei de Tineret, inlaturarea presedintilor organizatiilor de cartier ori eliminarea vechilor liberali din sectiile de vot, toata activitatea din PNL Braila se desfasoara sub semnul tensiunii, al imposturii, al falsului si al mediocritatii. Catalin Boboc nu poate lucra cu niciunul dintre oamenii care ii cunosc caracterul si de aceea aduce in partid persoane straine, mercenari pe care-i poate controla si cu care cladeste impostura sa si a acolitilor sai.
Suntem cei care de-a lungul timpului ne-am opus, la Braila, abuzurilor PSD, suntem cei care am construit, in plan local, campania electorala pentru presedintele Klaus Iohannis si refuzam sa inchidem ochii cand vedem prapastia in care Catalin Boboc impinge partidul. Nu aceasta este organizatia in care am intrat, nu acestea sunt valorile liberale, nu acestia sunt candidatii care ne reprezinta.
In concluzie, dezaprobam maniera abuziva practicata de presedintele interimar Catalin Boboc, in opozitie cu principiile si valorile liberale si anuntam, prin prezentul comunicat, ca vom sprijini candidatura independenta a lui Adrian Tabarac, singurul liberal aflat, de fapt, pe buletinele de vot la aceste alegeri.

Cu respect,

membru BPJ-Bucur Raluca,

sef OSV-Iacobescu Aurel,

sef OSV-Cocias Enica,

sef OSV- Ungureanu Magdalena,

membru TNL-Moroianu Claudia,

sef OSV-Istrate Tinca,

pres.cartier-Constandache Petca,

sef OSV-Veisel Daniela,

sef OSV- Mocanita Magdalena”

Amintim faptul ca Adrian Tabarac este primul liberal care a decis sa plece din partid din cauza noi conduceri interimare. A demisionat din functia de presedinte al PNL Braila, a renuntat la un loc caldut sub “umbrela” partidului si a decis sa ii reprezinte pe toti cei nemultumititi de tiranie si pe cei satui de abuzuri.

CITESTE SI TNL Braila il sustine pe Adrian Tabarac / Tinerii liberali braileni ii dau o “palma” lui Orban

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>