Published On: sâm, nov. 14th, 2020

Braila / Cel mai mare numar de noi infectari cu coronavirus / Cand se testeaza mult, cazurile noi EXPLODEAZA

Numar record de noi infectari in Braila, in ultimele 24 de ore. Dupa prelevarea celor 631  de teste, in data de 12 noiembrie, apar primele rezultate. Astazi 194 de braileni au fost confirmati cu noul coronavirus, un numar urias de cazuri pentru judetul nostru. Concluzia sumbra este ca atunci cand se testeaza mult, cazurile noi explodeaza. Reamintim brailenilor ca judetul nostru are o capacitate mica de testare, maxim 150 de teste pe zi, celelalte fiind trimise in judetele cu o mai mare capacitate.

In ultimele ore au fost prelevate 91 de teste.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 4386 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 4386 de cazuri amintite, un numar de 170 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

Tot astazi a fost inregistrat si cel de-al 184 lea deces cauzat de infectia cu SARS-CoV-2. In ultimele 24 de ore, un pacient din municipiu, diagnosticat cu COVID-19, a pierdut lupta cu teribilul virus..

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 184.

In acest moment, 231 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 29 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 1037 in carantina la domiciliu.

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a ajuns la 3,41 la nivelul municipiului Braila, ceea ce inseamna ca orasul este intra in scenariu rosu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>