Published On: sâm, nov. 14th, 2020

BREAKING NEWS! Municipiul Braila intra in SCENARIUL ROSU / Restaurantele si salile de jocuri SE INCHID

Astazi, municipiul Braila a intrat in scenariul rosu. Rata de infectare cu noul coronavirus a depasit 3 la mia de locuitori, respectiv 3,41.

Astfel, potrivit legislatiei, restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc din municipiu isi vor inchide activitatea imediat ce Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Braila va emite o hotarare in acest sens.

Conform legii, se suspenda activitatea operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, precum si activitatea operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc.

Purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise. Este interzisa organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul unitatilor de spectacole si/sau concerte.

Vezi aici rata de infectare pentru toate localitatile din judetul Braila:

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>