Published On: lun, nov. 9th, 2020

Clanul Popa continua sirul ILEGALITATILOR / Gasca PNL Braila, bairam ilegal la Brotacelul

Clanul Popa, cunoscut pana mai ieri ca “SMECHERII CIRESULUI” sau, largind sfera de influenta, “SPAIMA FAUREIULUI”, a revenit la vechile obiceiuri care l-au consacrat. De aceasta data nu a fost nimeni ranit (cei doi frati POPA, fii primarului din Ciresu, fiind cunoscuti ca batausii satului), ilegalitatea fiind data de incalcarea regulilor si restrictiilor din pandemie care doar ce au intrat in vigoare. Ieri noapte, cand intreaga Romanie a inceput sa se supuna noilor restrictii, clanul Popa, insotit de gasca PNL Braila, a petrecut dupa lasarea intunericului intr-un loc ferit de ochii indiscreti ai “inamicilor” care vor sa strice imaginea “nepatata” a partidului, la Popasul „Brotacelul”, aflat la circa 70 de kilometri de municipiul Braila.

In centrul atentiei au fost, pe rand, atat sarbatoritul zilei, mezinul  familiei Popa, Mihai, a carui zi onomastica a fost duminica, cat si fratele acestuia, candidatul PNL Braila la Camera Deputatilor, Alexandru Popa. Sursele noastre spun ca cei doi frati au sarbatorit, pe langa ziua onomastica a primului, in avans si propulsarea celuilalt direct in Parlamentul Romaniei.

Aceleasi surse au dezvaluit pentru Infobraila ca la dubla petrecere privata au participat circa 50 de persoane, in frunte cu presedintele interimar al partidului, Catalin Boboc.

Si, ca la orice bairam care se respecta, fie el si ilegal, au fost invitati si lautari de seama. Liviu si Vox au intretinut atmosfera cu dedicatii atat pentru cei doi frati, cat si pentru Catalin Boboc, numit sugestiv “presedintele nostru”.

Declaratia cantaretului Liviu, unul din cei doi care au intretinut atmosfera duminica noapte la popasul Brotacelul, este confirmarea clara a ilegalitatii savarsite, cu buna stiinta de intreaga gasca PNL si apropiatii lor.

Ceea ce s-a intamplat aseara a fost ilegal. Daca venea cineva…. Acum, na! Faptul ca a fost Mihai, ne-am cunoscut!” a declarat cantaretul Liviu.

Asteptam ca politia sa isi faca datoria si sa se sesizeze cu privire la acest “incident” care, in ultimul timp, este tot mai des intalnit la potiticieni, de toate culorile si pentru toate gusturile.

 

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>