Published On: Dum, nov. 29th, 2020

COD GALBEN de ninsoare in judetul Braila / Ziua Sfantului Andrei aduce cu ea primii fulgi de nea

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica o avertizare Cod galben de ninsori, valabila in data de 30 noiembrie, intervalul 05:00 – 20:00, in sudul si estul Munteniei si in cea mai mare parte a Dobrogei. Sunt vizate de aceasta atentionare municipiul Bucuresti si judetele: Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman.
Treptat, in aceste regiuni vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada. Cantitatile de precipitatii vor depasi, pe arii restranse 15 – 20 l/mp. Spre seara aria ninsorilor se va restrange catre Dobrogea, unde temporar vantul va avea unele intensificari, cu viteze de 40 – 45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea. Meteorologii atrag atentia ca in sud-estul Olteniei, sudul Moldovei si in restul Munteniei se vor semnala precipitatii slabe, sub forma de ninsoare. Vremea se va mentine deosebit de rece in prima parte a saptamanii, mai ales pe parcursul noptilor si diminetilor.

Potrivit ANM, in data de 30 noiembrie, in intervalul 05:00 – 20:00, vantul va sufla in general slab iar temperatura maxima va fi de 0…1 grad.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>